902 080 877 / 93 874 27 55 info@kouten.cat
0 Items

Servei independent, integral i personalitzat en telecomunicacions

Kouten és innovació i seguretat

Posem al teu abast un equip experimentat d’assessors i tècnics per oferir-te les millors solucions i un servei integral en instal·lacions i infraestructures, cloud, back-ups, seguretat i manteniment.

Kouten és flexibilitat i proximitat

Un servei ajustat a les teves necessitats reals. Deixa’ns assessorar-te amb la llibertat de comptar amb els millors partners fabricants i operadors però no estar vinculats a cap de forma exclusiva

Ens ocupem de tot

Des del desplegament físic de xarxes de fibra òptica, fins a l’hospedatge web, els sistemes de back-up i el manteniment, donem les millors solucions, sempre personalitzades.

Arribem allà on siguis

Operem a tot el territori, des de zones urbanitzades fins a zones remotes, per ampliar i/o fer-te arribar la millor connexió possible.

Descobreix tots els nostres serveis

Descobreix tot el que Kouten té per oferir-te. Un món de serveis des de la fibra òptica dedicada, internet via ràdio, servidors cloud, seguretat, manteniment i molt més. Descarrega el nostre catàleg de presentació de serveis.

Sempre podràs comptar amb nosaltres

Ens adaptem a tu. T’escoltem, t’assessorem i t’acompanyem des del primer moment fins després de la implantació de la teva solució a mida.

Solucions completes, ràpides i fiables

La nostra independència tecnològica i consultora en permet tenir el màxim control sobre els nostres serveis i processos i no haver de subcontractar.

Opinions de clients

Quan tenim un problema d’aquells “misteriosos” que ens provoca tanta tecnologia i tan ràpida, és una sort poder comptar amb el bon fer de la gent de Kouten. Es fan càrrec de la situació i de l’angoixa que comporta. Fins que la “incidència” no queda resolta, ells actuen. I després, sabem que sempre hi són

Sílvia Coppulo

Directora , Ecos, espais de comunicació social

Kouten ens ha permès millorar molt les nostres comunicacions donat que per la nostra ubicació aquest tema era molt complicat. Ells han sabut aplicar diferents solucions que a dia d’avui ens permeten tenir un bon ampla de banda i veu via IP. A banda confirmem que donen un bon servei en el manteniment informàtic en general.

Miquel Borras

Responsable IT, Roqueta Origen

En un mon tant complex i canviant com el nostre poder comptar amb col·laboradors com Kouten i la seva gent es un privilegi. No es limiten a donar solució als problemes que els hi plantegem sinó que sovint els anticipen i son pro positius.

Fèlix Noguera

Director General de Gestió a Catalunya, Prensa Ibérica