Servei independent, integral i personalitzat en telecomunicacions

Kouten és innovació i seguretat

Posem al teu abast un equip experimentat d’assessors i tècnics per oferir-te les millors solucions i un servei integral en instal·lacions i infraestructures, cloud, back-ups, seguretat i manteniment.

Kouten és flexibilitat i proximitat

Un servei ajustat a les teves necessitats reals. Deixa’ns assessorar-te amb la llibertat de comptar amb els millors partners fabricants i operadors però no estar vinculats a cap de forma exclusiva

Ens ocupem de tot

Des del desplegament físic de xarxes de fibra òptica, fins a l’hospedatge web, els sistemes de back-up i el manteniment, donem les millors solucions, sempre personalitzades.

Arribem allà on siguis

Operem a tot el territori, des de zones urbanitzades fins a zones remotes, per ampliar i/o fer-te arribar la millor connexió possible.

Descobreix tots els nostres serveis

Descobreix tot el que Kouten té per oferir-te. Un món de serveis des de la fibra òptica dedicada, internet via ràdio, servidors cloud, seguretat, manteniment i molt més. Descarrega el nostre catàleg de presentació de serveis.

Sempre podràs comptar amb nosaltres

Ens adaptem a tu. T’escoltem, t’assessorem i t’acompanyem des del primer moment fins després de la implantació de la teva solució a mida.

Solucions completes, ràpides i fiables

La nostra independència tecnològica i consultora en permet tenir el màxim control sobre els nostres serveis i processos i no haver de subcontractar.

Opinions de clients

KOUTEN és sinònim de qualitat. Són àgils, resolutius i sobretot, complidors. Davant de qualsevol incidència, ells t’ho solucionen pràcticament al moment. Sempre tenen solucions per tot. Es pot dir que tens un sol proveïdor per tota la teva infraestructura informàtica. Els problemes tècnics que m’han pogut sorgir en el meu negoci, mai m’han provocat una parada productiva i això, avui dia, ho és tot. No confiaria en ningú més.

Laura Escamilla

Sòcia, GLES Advocats

Quan tenim un problema d’aquells “misteriosos” que ens provoca tanta tecnologia i tan ràpida, és una sort poder comptar amb el bon fer de la gent de Kouten. Es fan càrrec de la situació i de l’angoixa que comporta. Fins que la “incidència” no queda resolta, ells actuen. I després, sabem que sempre hi són

Sílvia Coppulo

Directora , Ecos, espais de comunicació social

Kouten ens ha permès millorar molt les nostres comunicacions donat que per la nostra ubicació aquest tema era molt complicat. Ells han sabut aplicar diferents solucions que a dia d’avui ens permeten tenir un bon ampla de banda i veu via IP. A banda confirmem que donen un bon servei en el manteniment informàtic en general.

Miquel Borras

Responsable IT, Roqueta Origen

En un mon tant complex i canviant com el nostre poder comptar amb col·laboradors com Kouten i la seva gent es un privilegi. No es limiten a donar solució als problemes que els hi plantegem sinó que sovint els anticipen i son pro positius.

Fèlix Noguera

Director General de Gestió a Catalunya, Prensa Ibérica

Treballant de la mà de KOUTEN durant tots aquests anys, sabem del cert que podem comptar amb solucions, tant en el manteniment dels equips ofimàtics i servidors, com en l’assegurament de l’adequada connectivitat de la maquinària productiva, factor clau en la nostra activitat industrial. Professionalitat, agilitat i flexibilitat, ja siguin per les vies remota o presencial, són les característiques que destaco del seu equip humà. Tanmateix, la seva proactivitat ens permet estar al dia a nivell d’inversions en hardware i software. És també remarcable la seva expertesa en l’àmbit de les comunicacions, ja sigui a nivell interempresarial o a Internet.

Iban Hortal

Director d'operacions , Spiroide

Kouten els hi permet dedicar-se a la seva activitat i oblidar-se dels maldecaps a nivell informàtic i de comunicacions, oferint-los un servei integral

Joan Sala

Director, Restaurant Mas de la Sala