Còpies de seguretat remotes

El primordial després d’un desastre és recuperar la normalitat.
El servei de Còpies al núvol de Kouten garanteix una ràpida tornada a la normalitat,
fins i tot en les condicions més adverses.

Servei de còpies de seguretat / Backup online

La seguretat de les dades d’una empresa és vital per treballar en el dia a dia, sent la pèrdua de dades un dels pitjors problemes que hi pugui haver. Tant per la informació que es perd (i que no es podrà recuperar, per exemple correus electrònics), com pel temps que caldrà dedicar a tornar a introduir tota la informació de comptabilitat, vendes, producció i altres, al sistema per tornar a posar al dia les tasques administratives.

Aquest és un risc real a evitar per a qualsevol empresa que depengui dels seus sistemes informàtics. I a dia d’avui, l’única manera de fer-ho amb total seguretat, és tenint la informació (o com a mínim una còpia actualitzada), en un lloc dissenyat amb aquesta finalitat. És a dir, en una central de dades a l’exterior de l’empresa.

Si només cal garantir la conservació de les dades en cas de desastre, l’opció més simple és contractar un servei de còpies de seguretat remotes (a l’exterior de l’empresa). Així, arribat el cas es podrà recuperar la informació, i el retorn a la normalitat serà pràcticament immediat.

A Kouten hi ha diverses opcions per a la realització de còpies remotes, en funció del nivell de coneixements dels professionals de l’empresa, el grau d’implicació requerit pel client, la tecnologia que s’hagi d’aportar, i la quantitat de dades que s’hauran de custodiar, a més d’altres personalitzacions més específiques que poden caldre per a casos concrets.

Si el que vol és una solució més completa, i que resolgui altres necessitats quotidianes, pot consultar-nos pels serveis de virtualització de tot el sistema informàtic. Optant per aquesta solució, tota la informació digital de l’empresa queda emmagatzemada en un lloc segur, i és custodiada permanentment per professionals, i utilitzant sistemes de protecció amb les màximes garanties.

Principalment, a Kouten oferim dos tipus de servei, de backup;

1.- Backup no administrat:

 • El client té accés al seu espai, i es fa càrrec de les informacions que hi desa, i del programari que utilitzarà per fer es seves còpies.

2.- Backup administrat:

 • El client no s’ha de preocupar de res, Kouten prepara tota la configuració i vetlla per tal que les còpies es facin correctament.

 

Backup no administrat

No administrat

29,99/mes + IVA
 • Backup Servidors i PC’s.
 • Suport Encriptació: Els fitxers sempre encriptats, i únicament accessibles per al client.
 • Suport telefònic i per mail.
 • 500Gb d’espai al Núvol.
Contracta

Backups administrats

Micro Empresa

99,95/mes + IVA
 • Backup de SRV virtualitzat
 • Programable: Programació de backups per tal que es realitzin les còpies de seguretat automàticament
 • Suport encriptació: Els fitxers sempre encriptats, i únicament accessibles pel client
 • Suport per fitxers oberts: El software copiarà fins i tot els fitxers que s’estiguin modificant
 • Notificacions per e-mail: El client rep confirmació per e-mail del resultat de les seves còpies, o bé (arribat el cas), indicant els errors que s’hagin produit durant el procés.
 • Suport per a diversos sistemes operatius:
 • Windows, Mac, OS X.
 • Suport telefònic i per e-mail
 • Inclou llicència VEEAM
 • 500 GB d’espai al núvol
Contracta

PIME

199/mes + IVA
 • Backup SRV virtualitzat
 • Programables: Programació de backups per tal que es realitzin les còpies de seguretat automàticament
 • Suport encriptació: Els fitxers sempre encriptats, i únicament accessibles pel client.
 • Suport per fitxers oberts: El software copiarà fins i tot els fitxers que s’estiguin modificant
 • Notificacions per e-mail: El client rep confirmació per e-mail del resultat de les seves còpies, o bé (arribat el cas), indicant els errors que s’hagin produit durant el procés.
 • Suport per a diversos sistemes operatius:
 • Windows, Mac, OS X.
 • Suport telefònic i per e-mail.
 • Inclou llicència VEEAM.
 • 2TB d’espai al núvol.
Contracta

Tens algun dubte més?

S’ha d’instal·lar algun programa per fer les còpies de seguretat?

En cas que es vulguin programar les còpies de seguretat, és indispensable instal·lar un programa de backups per fer-les. D’aquesta manera les còpies es faran automàticament cada quan s’hagin programat, i només s’haurà de verificar que s’han fet.

Quins avantatges tenen les còpies de seguretat externes?

En cas de desastre a les oficines, hi ha el perill de que el sistema informàtic quedi inservible. En aquestes situacions, disposar de còpies de seguretat remotes és l’única manera de tornar a treballar normalment el més aviat possible.

Puc contractar únicament l’espai?

A Kouten oferim la possibilitat de contractar el servei de backup administrat i no administrat. Si el client vol gestionar el seu sistema de còpies de seguretat, se li activa l’espai i se li faciliten les credencials d’accés.

Es poden demanar còpies dels backups per tenir-les desades?

En cas que una empresa vulgui conservar una còpia de les seves dades, se li pot facilitar en qualsevol moment.

Té cost l’alta del servei de còpies de seguretat?

L’alta és gratuïta en cas que el servei contractat sigui no administrat. En cas de contractar serveis de backup administrats, s’ha de configurar i instal·lar el programa de gestió de còpies al servidor del client. D’aquestes tasques se’n fa càrrec el personal tècnic de Kouten, i per aquest motiu (per un servidor) l’alta té un preu de 80€. En cas que s’hagin de fer còpies de diversos equips s’haurà de valorar el cas concret.

Es poden recuperar les còpies en qualsevol moment?

En cas de desastre o pèrdua de dades, un cop el servidor que ha de donar servei a la xarxa de l’empresa té connexió a Internet. Únicament caldrà fer el bolcat de dades, i tot el sistema informàtic de l’empresa depenent d’aquell servidor (el que s’hagi incorporat a les còpies de seguretat), podrà tornar a funcionar normalment.

Donem solucions personalitzades a tot Catalunya per portar-te internet de fibra òptica allà on el servei estàndard no arriba

Som Operadors CMT i formem part de RIPE. Amb nosaltres tindràs un servei directe, sense subcontractacions i fiable com a proveïdor de connexió a internet.

Ara, amb Kouten, gaudeix també de les nostres solucions en còpies de seguretat, hosting web, servidors cloud, entre moltes altres.

Envia’ns un missatge i ens posarem en contacte amb tu

Contacta amb Kouten