Enregistraments de seguretat al núvol

Emmagatzematge dels enregistraments de videovigilància al núvol.
Més seguretat, i més tranquil·litat en tot tipus de locals, habitatges, i instal·lacions.

 

Contractar

Videovigilància amb emmagatzematge al núvol

La finalitat d’un sistema de videovigilància és documentar l’assistència d’empleats, així com tot allò que succeeix a les instal·lacions. Servint a més com a testimoni, en cas de denúncia per robatori o altres actvitats delictives.

Per aquest motiu, en un robatori no és estrany que desapareguin els enregistraments de les càmeres de seguretat. Per evitar-ho, us recomanem els serveis d’emmagatzematge al núvol. La manera més segura de conservar els enregistraments dels sistemes de videovigilància.

L’emmagatzematge de les imatges de videovigilància al núvol és compatible amb els sistemes d’enregistrament amb càmeres IP. Sempre i quan el sistema de videovigilància estigui connectat a Internet.

Kouten ofereix el servei d’emmagatzematge d’imatges al núvol. I, si cal, la instal·lació i el subministrament de tots els elements i càmeres, per tal que la videovigilància sigui efectiva. Configurant el sistema adequat a les necessitats específiques del client.

Emmagatzemar les imatges al núvol permet un estalvi en la instal·lació, perquè no es necessita un sistema d’emmagatzematge a les instal·lacions. A més d’aportar una millora en comoditat, perquè tant les càmeres com els enregistraments, es poden consultar des d’una adreça web.

En cas que es requereixi, podem personalitzar les instal·lacions de videovigilància amb opcions especials, com poden ser sistemes d’alimentació ininterrompuda, que garanteixen que el sistema continuï funcionant i transmetent, encara que hi hagi fallades d’alimentació. A més, per evitar qualsevol tall de connexió us podem oferir una connexió 4g de backup.

Un cop al núvol, les imatges de videovigilància es conserven 30 dies (el màxim legal permès). Període durant el qual poden ser consultades i descarregades en tot moment.

Si voleu més informació, o teniu interès en un projecte o una valoració, podeu enviar-nos un correu a info@kouten.cat o completar aquest formulari, i ens posarem en contacte el més aviat possible.