HotSpot

Instal·lació de HotSpot amb senyal oberta o amb contrasenya per locals públics i privats.
I també instal·lació de repetidors per oferir WiFi en esdeveniments amb públic.

Demanar informació

HotSpot

Instal·lació de HotSpot; punts d’accés WIFI a Internet:

Una de les necessitats que estan tenint un creixement més destacat és la connectivitat wifi en espais determinats. Ja sigui per donar servei permanentment als usuaris, o bé per donar accés a Internet als assistents d’un esdeveniment concret.

En el cas d’instal·lacions permanents, tant si ja disposen de connexió, com si no hi ha accés a Internet. Podem facilitar totes les opcions existents en l’actualitat; des de donar una clau genèrica per tal que els usuaris es connectin, fins facilitar claus individuals i personalitzades per a cadascun dels usuaris. Per aquells casos en que es vol tenir un control del consum d’ample de banda, o per garantir una navegació ràpida a aquells usuaris que necessiten una connexió de qualitat superior.

Si la necessitat de connectivitat és per un esdeveniment (casament, conferència, fira…), Kouten també pot facilitar la connectivitat per Wifi mitjançant Hotspots, ja sigui en espais oberts, tancats, o fins i tot en llocs remots als que en és possible fer arribar el senyal.

En cas que tingui previst celebrar un esdeveniment a l’aire lliure, o li calgui disposar de connexió a Internet, ja sigui temporal o permanentment, no s’estigui de preguntar-nos, i li farem una proposta adequada a les necessitats del seu projecte.