Serveis i instal·lacions

Donem respostes personalitzades a tot Catalunya en telecomunicacions i seguretat. Sigui quina sigui la teva necessitat, Kouten té la solució que necessites.

Telefonia veu IP

T’oferim packs, personalitzables, que inclouen serveis com tarifa plana a fixes i mòbils, amb una o més línies o centraletes cloud, entre altres. Comunicació sense límits i amb cost reduït gràcies a la teva connexió a internet.

Seguretat digital

El servei d’auditoria i consultoria ens permet dissenyar i implementar la solució més apropiada en infraestructures de seguretat.
Amb la instal·lació i gestió de firewalls privats, vetllem per la continuïtat del teu negoci i la seguretat de les dades i connexions.

Hosting compartit i servidors dedicats

Les necessitats d’allotjament evolucionen ràpidament. A Kouten oferim un servei adaptable i escalable, allotjament compartit per negocis amb necessitats moderades, i servidors dedicats per empreses que fan un ús més intensiu d’Internet.

Adaptació a la LOPD-GDD

No és estrany que els nostres clients ens consultin com adaptar-se a la Llei de protecció de dades LOPD-GDD (especialment per les modificacions de 2018), o per la Llei de la societat de la Informació.

Còpies de seguretat

Per evitar la pèrdua d’informació sensible per l’empresa, l’emmagatzematge de les dades i còpies de seguretat és possible en una de les nostres centrals de dades o bé on preferiu: oficines centrals, domicili i d’altres de forma segura i amb còpies recurrents.

Virtualització d’entorns de treball

La dinàmica actual dels entorns de treball, porta les empreses a aprofitar els avantatges d’eficiència i estalvi que s’aconsegueixen en treballar al núvol.

Repetidors wifi i Hotspots

Accés controlat d’amplades de banda per registre d’usuaris a llocs públics com hotels, càmpings, esdeveniments, etc. Servei fix o temporal pel teu esdeveniment.

Enllaços privats

Creem una xarxa privada entre localitzacions, amb tota la infraestructura necessària, per connectar dos punts sense passar per internet.

Infraestructures de comunicació

Ens ocupem de tot el servei de cablejat estructural pel teu local o nau i, sobretot, et certifiquem i verifiquem que la instal·lació és correcta i dóna servei seguint les regulacions més actuals. Per la teva tranquil·litat, i la continuïtat del teu negoci.

Videovigilància

Un complet pack de càmeres, amb connexió a xarxa i una app pròpia per controlar el sistema et permetràn gaudir de la tranquilitat d’estar sempre protegit també a les instal·lacions físiques de la teva llar o empresa.

Fibra fosca

Posem a la teva disposició la possibilitat de gaudir d’una infraestructura de fibra fosca per al teu negoci. Ideal per a empreses amb gran demanda d’amplada de banda o necessitats específiques de seguretat.

… i molt més.

Disposem de serveis ethernet Punt a Punt, Punt a Multipunt, de Doble punt d’interconnexió i escalables, serveis de Transport Transparent 10Gb amb protecció a l’Anella Òptica, coubicació (serveis de racks de comunicació) i molt més. Consulta’ns sobre tot el nostre catàleg de serveis.

Notícies relacionades

Visita el nostre blog d’actualitat per llegir notícies vinculades al nostres serveis d’instal·lacions i altres temes relacionats.

Altres serveis

T’oferim altres serveis que poden ser del teu interès. Vols saber més sobre Cloud, Hosting i Backup?

Kouten ens ha permès millorar molt les nostres comunicacions donat que per la nostra ubicació aquest tema era molt complicat. Ells han sabut aplicar diferents solucions que a dia d’avui ens permeten tenir un bon ample de banda i veu via IP. A banda confirmem que donen un bon servei en el manteniment informàtic en general.

Miquel Borras

Responsable IT, Roqueta Origen

Vols contractar els nostres serveis?

Contacta amb Kouten