Registre de dominis

Registre de dominis de totes les extensions.
Actualització de dades i contactes, i reorganització o reagrupament de dominis corporatius.

Demanar informació

Registre de dominis

La gestió de registres de dominis és un altre dels serveis en que Kouten ofereix més atenció del que sol ser habitual a les necessitats, i característiques de cada cas.

A banda dels serveis de registre i renovació de dominis de totes les extensions existents en l’actualitat, a Kouten ens fem càrrec del reagrupament de dominis corporatius, per tal que sempre que sigui possible (en algunes ocasions els registradors demanen contactes amb requeriments especials), es gestionin des d’un mateix compte i registrador, i amb les mateixes dades de titular i contactes. Evitant que cap dels dominis caduqui accidentalment.

Pel que fa a la utilització de dominis, podem preparar configuracions especifiques per tal d’adaptar el servei d’allotjament a les necessitats del client.

Preus de registre i renovació de les extensions més habituals:

  • .com 15€/any
  • .cat 25€/any
  • .es 15€/any
  • .net 15€/any
  • .org 15€/any

Els preus de registre d’altres extensions varien en cada cas, i fluctuen en funció del canvi de moneda, de manera que és complicat publicar tarifes actualitzades.

No dubti a consultar-nos els preus de dominis de les extensions que necessiti utilitzant el formulari de contacte, o bé trucant-nos al 902 080 877.

Notícies relacionades

Visita el nostre blog d’actualitat per llegir notícies vinculades al nostres serveis d’instal·lacions i altres temes relacionats.

Quan tenim un problema d’aquells “misteriosos” que ens provoca tanta tecnologia i tan ràpida, és una sort poder comptar amb el bon fer de la gent de Kouten. Es fan càrrec de la situació i de l’angoixa que comporta. Fins que la “incidència” no queda resolta, ells actuen. I després, sabem que sempre hi són

Sílvia Coppulo

Directora , Ecos, espais de comunicació social

Necessites un projecte personalitzat?

Contacta amb Kouten