Accessibilitat permanent i continuïtat per al teu negoci

A Kouten treballem per la teva tranquilitat: les teves dades sempre accessibles i segures. Oferim serveis d’emmagatzematge de dades, còpies de seguretat i hosting.

T’oferim la solució definitiva per tenir les teves dades sempre accessibles al núvol. Disposant de servidors i infraestructures pròpies a Manresa i Barcelona, et donem una solució més enllà del hardware o el lloguer d’espai: et preparem un servidor 100% personalitzat, gestionat, configurat i administrat.

El teu servidor físic a prop teu, en el teu territori, i amb el valor afegit de complir les lleis de seguretat i confidencialitat de l’estat i europees. Gaudeix dels avantatges d’un servidor propi estalviant inversions inicials i manteniment i assegurant la compatibilitat dels teus programes de gestió personalitzats. Serveis a mida per petites i mitjanes empreses.

Hosting

Allotjament

Necessites allotjar el teu web, el teu servei de correu electrònic i registrar el teu domini? T’oferim la possibilitat amb hosting compartit o hosting dedicat, sense intermediaris, i amb tota la seguretat.

Backup

Backups

No arrisquis les teves dades. Per evitar la pèrdua d’informació sensible a l’empresa, l’emmagatzematge de les dades i còpies de seguretat és possible en un dels nostres data centres o a la localització que preferiu: oficines centrals, domicili i d’altres de forma segura i amb còpies recurrents.

Notícies relacionades

Visita el nostre blog d’actualitat per llegir notícies vinculades al nostres serveis d’instal·lacions i altres temes relacionats.

Altres serveis

T’oferim altres serveis que poden ser del teu interès. Vols saber més sobre Internet via Ràdio?

Quan tenim algun problema d’aquells “misteriosos” que ens provoca tanta tecnologia i tan ràpida, és una sort poder comptar amb el bon fer de la gent de Kouten. Es fan càrrec de la situació i de l’angoixa que comporta. Fins que la “incidència” no queda resolta, ells actuen. I després, sabem que sempre hi són

Sílvia Coppulo

Directora , Ecos, espais de comunicació social

Vols contractar els nostres serveis?

Contacta amb Kouten