Manteniment i suport

Ens encarreguem de mantenir en el millor punt de rendiment totes les instal·lacions i el parc informàtic de la teva llar o empresa.

Manteniment de xarxes empresarials

Servei de Helpdesk (ajuda remota) i de manteniment del teu parc informàtic tant presencialment com a distància. Si necessites descarregar el nostres programa de Helpdesk ho pots fer des d’aques enllaç Help Desk Kouten Si vols comunicar una incidència, tens a la teva disposició el nostre formulari web

 

Outsourcing

Outsourcing

Gestionem íntegrament les necessitats TIC de la teva empresa i això inclou el manteniment i els serveis. Perquè no t’hagis de preocupar de res.

Venda i reparació de hardware

Deixa’ns assesorar-te en les millors opcions de compra i les màquines més adequades a les teves necessitats. Elaborem el pla de compra i oferim manteniment postvenda i rènting a preu per còpia en el cas de les impressores. No paguis més del que necessites i ajusta el teu parc informàtic a les teves necessitats de forma escalable.

Notícies relacionades

Visita el nostre blog d’actualitat per llegir notícies vinculades al nostres serveis d’instal·lacions i altres temes relacionats.

Altres serveis

T’oferim altres serveis que poden ser del teu interès. Vols saber més telefonia IP, videovigilància o fibra fosca?

En un mon tant complex i canviant com el nostre poder comptar amb col·laboradors com Kouten i la seva gent es un privilegi. No es limiten a donar solució als problemes que els hi plantegem sinó que sovint els anticipen i son pro positius.

Fèlix Noguera

Director General de Gestió a Catalunya, Prensa Ibérica

Vols contractar els nostres serveis?

Contacta amb Kouten