902 080 877 / 93 874 27 55 info@kouten.cat
0 Items

Centraletes telefòniques virtuals

Pressupost a mida sense cost.

Us podem oferir la solució per mantenir els telèfons actuals i convertir-los en telèfons ip, adaptar la vostra centraleta a una línia ip o instal·lar-vos tota la solució amb telèfons ip, i amb una centraleta de veuip al cloud.

Mobilitat geogràfica:

El servei de centraletes virtuals, fa possible que les trucades rebudes o sortints a l’empresa puguin ser ateses indistintament des de les oficines o des de qualsevol altre lloc del món, de manera transparent per l’interlocutor.

Les centraletes virtuals també permeten transferir trucades a extensions situades fora de les instal·lacions de l’empresa. Ja siguin sucursals, telèfons en itinerància, a casa d’empleats que fan teletreball, o fins i tot a l’estranger.

 

Flexibilitat del servei:

A més, les centraletes virtuals de Kouten inclouen control de trucades en temps real, i poden tenir un número il·limitat d’extensions amb el mateix número de capçalera.

Cadascuna de les extensions es pot associar a una bústia de veu personalitzada. I aquesta envia un email amb un fitxer de veu a una adreça de correu electrònic. De manera que els missatges del contestador es rebin a l’adreça de correu de l’usuari, o a la bústia de correu del departament associat a aquella extensió, i per tant es poden escoltar des de qualsevol lloc i dispositiu.

Les centraletes telefòniques virtuals de Kouten, també permeten programar diverses locucions de veu automàtiques per departaments i horaris. I transferir les trucades prement una tecla personalitzada amb noms, o escrivint el codi de l’extensió amb la que es vol contactar. Agilitzant així la comunicació i estalviant temps, tant a qui truca, com al personal de l’empresa.

Un altre aspecte destacable de les centraletes telefòniques virtuals, és que en el transcurs d’una trucada, permeten la incorporació d’altres persones a la conversa. Ja sigui per fer consultes puntuals, o bé per reunions improvisades per telèfon.

Pel que fa al cost de contractació i configuració de les centraletes telefòniques virtuals, el preu és aproximadament el d’una mensualitat del servei de telefonia IP associat a la centraleta.

 

Estalvi econòmic:

Un altre avantatge és l’econòmic: Els paquets de telefonia IP de Kouten faciliten un estalvi mensual destacable. Perquè els packs inclouen les funcionalitats de la centraleta avançada, el cost mensual de les línies 93 i els minuts contractats amb format de tarifa plana amb les trucades nacionals i internacionals cada mes.

Una altra manera d’estalviar és oferint-vos la possibilitat de comprar els telèfons i així no haver de tenir una quota de lloguers dels telèfons.

Si voleu més informació, podeu contactar amb nosaltres al telèfon: 902 08 0877, enviant un correu a info@kouten.cat, o bé enviant un formulari de contacte.