Centraletes telefòniques virtuals

Pressupost a mida sense cost.

Us podem oferir la solució per mantenir els telèfons actuals i convertir-los en telèfons ip, adaptar la vostra centraleta a una línia ip o instal·lar-vos tota la solució amb telèfons ip, i amb una centraleta de veuip al cloud.

Mobilitat geogràfica:

El servei de centraletes virtuals, fa possible que les trucades rebudes o sortints a l’empresa puguin ser ateses indistintament des de les oficines o des de qualsevol altre lloc del món, de manera transparent per l’interlocutor.

Les centraletes virtuals també permeten transferir trucades a extensions situades fora de les instal·lacions de l’empresa. Ja siguin sucursals, telèfons en itinerància, a casa d’empleats que fan teletreball, o fins i tot a l’estranger.

 

Flexibilitat del servei:

A més, les centraletes virtuals de Kouten inclouen control de trucades en temps real, i poden tenir un número il·limitat d’extensions amb el mateix número de capçalera.

Cadascuna de les extensions es pot associar a una bústia de veu personalitzada. I aquesta envia un email amb un fitxer de veu a una adreça de correu electrònic. De manera que els missatges del contestador es rebin a l’adreça de correu de l’usuari, o a la bústia de correu del departament associat a aquella extensió, i per tant es poden escoltar des de qualsevol lloc i dispositiu.

Les centraletes telefòniques virtuals de Kouten, també permeten programar diverses locucions de veu automàtiques per departaments i horaris. I transferir les trucades prement una tecla personalitzada amb noms, o escrivint el codi de l’extensió amb la que es vol contactar. Agilitzant així la comunicació i estalviant temps, tant a qui truca, com al personal de l’empresa.

Un altre aspecte destacable de les centraletes telefòniques virtuals, és que en el transcurs d’una trucada, permeten la incorporació d’altres persones a la conversa. Ja sigui per fer consultes puntuals, o bé per reunions improvisades per telèfon.

Pel que fa al cost de contractació i configuració de les centraletes telefòniques virtuals, el preu és aproximadament el d’una mensualitat del servei de telefonia IP associat a la centraleta.

 

Estalvi econòmic:

Un altre avantatge és l’econòmic: Els paquets de telefonia IP de Kouten faciliten un estalvi mensual destacable. Perquè els packs inclouen les funcionalitats de la centraleta avançada, el cost mensual de les línies 93 i els minuts contractats amb format de tarifa plana amb les trucades nacionals i internacionals cada mes.

Una altra manera d’estalviar és oferint-vos la possibilitat de comprar els telèfons i així no haver de tenir una quota de lloguers dels telèfons.

Si voleu més informació, podeu contactar amb nosaltres al telèfon: 902 08 0877, enviant un correu a info@kouten.cat, o bé enviant un formulari de contacte.

Notícies relacionades

Visita el nostre blog d’actualitat per llegir notícies vinculades al nostres serveis d’instal·lacions i altres temes relacionats.

Altres serveis

T’oferim altres serveis que poden ser del teu interès. Vols saber més sobre Cloud, Hosting i Backup?

KOUTEN és sinònim de qualitat. Són àgils, resolutius i sobretot, complidors. Davant de qualsevol incidència, ells t’ho solucionen pràcticament al moment. Sempre tenen solucions per tot. Es pot dir que tens un sol proveïdor per tota la teva infraestructura informàtica. Els problemes tècnics que m’han pogut sorgir en el meu negoci, mai m’han provocat una parada productiva i això, avui dia, ho és tot. No confiaria en ningú més.

Laura Escamilla

Sòcia, GLES Advocats

Necessites un projecte personalitzat?

Contacta amb Kouten