El Marc Vilaseca és el CEO de Kouten. Fa uns anys que va crear Kouten amb la idea de facilitar un servei integral i personalitzat en el món de les telecomunicacions, tant a empreses com a particulars. La idea va sorgir de fusionar, per una banda, una empresa de telecomunicacions i, per d’altra, una empresa d’enginyers de sistemes.

Segon el Marc, “Kouten és un món obert de possibilitats que dona un servei molt ampli i competitiu a les empreses. A més a més d’un servei tècnic personalitzat (i en funcionament tots els dies de l’any) i sense subcontractar, que permet donar una solució ràpida i efectiva”.

Avui, ens parla dels Servidors Cloud, un sistema que dona seguretat, llibertat, comoditat i eficiència a qualsevol empresa. Un sistema que permet accedir a l’escriptori virtual des de qualsevol lloc i amb qualsevol dispositiu.

Una de les primeres preguntes que ens fem, és per què ara, més que mai, es necessita tenir un bon proveïdor per aquest sistema. Segons el Marc, tenir un bon proveïdor assegura una flexibilitat màxima, aconseguint que treballar des de l’oficina, o des de qualsevol lloc físic, sigui possible amb la màxima qualitat i excel·lència.

Per d’altra banda, també li hem preguntat amb què es diferencia Kouten d’altres proveïdors, i la seva resposta ha sigut molt clara; “per una banda, Kouten ofereix un ventall de serveis molt amplis, aconseguint que una empresa pugui tenir tota la seva infraestructura de telecomunicacions només concentrada amb un proveïdor, fent que la resposta sigui molt més rapida i efectiva i, per d’altra banda, ofereix un servei tècnic de proximitat amb guàrdies tots els dies de l’any.”

A continuació, hem parlat de quines característiques hauria de tenir un sistema Cloud per donar la millor solució a cada cas. Primer de tot, ens explica que, un sistema com aquest, ha de poder adaptar-se a totes les eines que té l’organització en aquell moment, per tal de que no només es pugui treballar a nivell d’ofimàtica (Word, Excel, PowerPoint…), sinó que també es puguin fer servir els programes de gestió interna. Per d’altra banda, ha de ser un sistema flexible, que inclogui una tarifa plana de suport i que s’adapti al número d’usuaris. A més a més, els sistemes Cloud de Kouten, fan copies de seguretat diàries, mensuals, trimestrals i anuals, a través de dos Data Centers propis, situats a Manresa i a Barcelona.

En resum, un Sistema Cloud permet que hi hagi molt menys manteniment a casa del client, fent que la resposta pugui ser molt més instantània i que es pugui treballar amb qualsevol tipus d’equipament informàtic.

 

Si voleu posar-vos en contacte amb Kouten, ens podeu enviar un email a info@kouten.cat o ens podeu trucar al 93 874 27 55.