Si entrem a valorar les possibilitats de l’allotjament de pàgines web, les trobarem encara més enrevessades que les del servei de correu electrònic.

El programari del servidor (sistema operatiu, motors, versions…) ha de ser compatible amb les pàgines que s’hi allotgen. Si no és així, en el millor dels casos donaran alguns errors.

A més, si no es troben les pàgines amb facilitat no reben visites, i perden les oportunitats de promocionar el que s’hi hagi publicat. En resum, si no s’aconsegueix un mínim posicionament serà una pèrdua de temps.

Quan s’ha aconseguit que les pàgines es mostrin correctament, val la pena dedicar esforços a satisfer les necessitats dels cercadors. Així serà molt més fàcil que els usuaris les trobin a Google.

Tot i que el posicionament depèn d’una gran quantitat de paràmetres, alguns d’aquests aspectes estan relacionats amb les característiques del servidor; la velocitat per mostrar els continguts, la seguretat, la compressió de fitxers o la reputació (entre altres), i per aquest motiu serà molt interessant informar-nos del que ens ofereix el servei de hosting per facilitar el posicionament de les pàgines web.

A Kouten cuidem els aspectes de l’allotjament web que ajuden al posicionament, i rendibilitzen el temps dedicat a la pàgina web. Si vol més informació, pot completar el formulari de contacte i ens posarem en contacte amb vostè.