Darrerament el teletreball és un dels temes de conversació més recurrents a totes les oficines. I per tant és un bon moment per descobrir eines que ajudin a resoldre les mancances de la comunicació a distància. De manera que us voldríem parlar de Microsoft Teams.

Es tracta d’un programa amb prestacions molt potents per la comunicació en grup, i en temps real. Fins i tot permet el control de l’escriptori remot, o trucar a persones que no utilitzen el programa des d’un canal de xat de Microsoft Teams. Aquestes característiques el fan extraordinàriament útil per reunions i videoconferències de treball, com l’enregistrament de les videoconferències, o altres més avançades, com poden ser subtitular, o fer transcripcions de les conferències en directe, per repassar les converses en detall.

La potència de comunicació de Microsoft Teams no s’acaba aquí. Suporta un gran número d’usuaris en una mateixa conferència. I entre ells es poden passar fitxers, compartir pantalles així com mostrar presentacions (per exemple un PowerPoint), que podran seguir tots els usuaris de la conversa.

Microsoft Teams és una eina gratuïta per a usuaris particulars, i en motiu del COVID-19 ofereix un període gratuït de 6 mesos per a empreses.

A més, Microsoft Teams no és per utilitzar exclusivament per ordinadors, també funciona en telèfons i tablets
Per descarregar Microsoft Teams podeu accedir a https://teams.microsoft.com/downloads#allDevicesSection. On el teniu disponible pels principals sistemes operatius: Windows, Apple, Linux, i per terminals Android i iOs.

Per crear comptes de Microsoft Teams es pot utilitzar qualsevol adreça (no és necessarique siguin de Microsoft).

Degut a que la configuració inicial (crear els equips, i associar-hi els membres), és poc intuïtiva, si voleu us podem fer aquesta part, i ajudar-vos en la primera presa de contacte.