902 080 877 / 93 874 27 55 info@kouten.cat
0 Items

Les darreres versions d’Outlook ofereixen una eina molt còmoda per l’enviament de correus, que en començar a escriure una adreça, i si ja l’hem escrit alguna vegada, ens proposarà l’adreça sencera, i no l’haurem d’escriure.

És una utilitat molt funcional, però si canviem d’ordinador, o fem una actualització del sistema operatiu, ens podem endur un ensurt del tipus “perdre tots els contactes sense previ avís”.

El motiu és que tot i que els contactes queden desats, no s’emmagatzemen a l’agenda, i si no són a l’agenda, quan fem importacions i exportacions en el transcurs de qualsevol canvi, no es copiaran.

La solució és clara, encara que en puguem disposar-ne sense fer-ho ens convé desar-los. El tràmit és fàcil i simple, ens permet completar tota la fitxa o no.

Si només volem desar les dades bàsiques, es fa en molt pocs segons.

 

Com ho hem de fer?

1.- Si deixem el cursor al damunt de l’adreça, en un parell de segons es desplegarà el resum de la fitxa:

2.- En clicar la fletxa que hi ha a la dreta, s’ampliarà la fitxa:

3.- Clicant a Agregar/Afegir, accedirem a la pantalla amb les dades, aquí hi podem posar un nom més descriptiu, incorporar-hi un telèfon… o només clicar a desar, i l’adreça quedarà afegida a l’agenda.

Un cop l’adreça estigui desada, la fitxa que es desplegarà serà lleugerament diferent a la que ens mostrava al principi, perquè ens mostrarà les dades desades a l’agenda.

Aquestes són les dades de contacte que es conservaran en traspassar les dades d’Outlook, ja sigui a una nova versió d’Outlook, o bé a un altre equip.

Si teniu cap dubte no us estigueu d’enviar un formulari de contacte.