902 080 877 info@kouten.cat

Del servidor on s’allotja una pàgina web, en depenen factors relacionats amb la velocitat, la compressió, o l’emmagatzematge dels fitxers estàtics (per tal que, encara que s’utilitzin en diversos apartats, l’ordinador del visitant només els hagi de descarregar una vegada). La finalitat d’aquestes tasques és que la navegació sigui més àgil, i l’usuari tingui una millor experiència.

Encara que els factors del servidor són molt rellevants, no són els únics que determinen l’experiència de l’usuari.

Hi ha aspectes molt bàsics, com l’adaptabilitat a terminals mòbils, que les imatges tinguin pes i dimensions adequades, que la pàgina incorpori eines de seguretat (per impedir que usuaris malintencionats es puguin aprofitar de vulnerabilitats).

Incorporar plugins que ajudin a que la pàgina serveixi millor a la seva finalitat, i que (com a mínim quan s’obri al públic), estigui al dia en el referent a compliment de la legislació. Sense resultar incòmoda, lenta, ni tenir elements molestos.

Un altre aspecte que s’hauria de valorar en decidir qui ha de fer la pàgina, és el manteniment. Tenir la possibilitat de contractar manteniment periòdic, en el cas de WordPress, és gairebé indispensable.

També seria bo assegurar-se que es podran actualitzar les versions de software sense haver de comprar els templates o plugins cada any (o com saber que serà així des del primer moment), i que durant el procés de disseny, a banda d’intentar que l’aspecte sigui agradable, s’hagi mantingut la compatibilitat amb les actualitzacions.

A Kouten, com a proveïdors d’allotjament fem els possibles per oferir un servei que respongui a les necessitats de l’usuari. I som conscients de les dificultats de trobar l’empresa idònia per fer-se càrrec del desenvolupament la pàgina web corporativa.

Des de Kouten, i per al disseny de pàgines recomanem nolookback.es.

Una empresa de disseny web que a més ofereix serveis de marketing online, per la promoció digital de negocis.