902 080 877 / 93 874 27 55 info@kouten.cat
0 Items

El proper 14 de gener de 2020 s’acaba el suport de Windows 7.

Això significa que ja han passat els 10 anys de suport (als quals es va comprometre Microsoft en el moment del llançament del sistema operatiu), i per tant ja no hi haurà més actualitzacions de seguretat per Windows 7, i en cas de demanar assistència al departament tècnic de Microsoft, no es resoldrà la incidència.

La recomanació de Microsoft i Kouten i és actualitzar el sistema operatiu al Windows 10.

Llavors, s’ha d’actualitzar o canviar l’ordinador?

Habitualment ho són, però abans d’actualitzar l’ordinador a Windows 10, és important assegurar-se que els programes que s’utilitzen siguin compatibles amb el nou Sistema Operatiu.

Windows 10 normalment funciona amb els mateixos requeriments de hardware que Windows 7 i per tant no és imprescindible canviar-lo. Però evidentment també és cert que, com més memòria RAM tingui el pc i si el disc dur és amb format SSD va molt més ràpid (sense haver de canviar el pc).

Des de Kouten podem fer-nos càrrec de la feina d’actualitzar el sistema operatiu, verificant que els programes que treballeu siguin compatibles amb el nou Sistema Operatiu, i fent els possibles per donar garanties de que l’equip continuarà sent operatiu després d’actualitzar.

També us podem ampliar els recursos del pc com també traspassar les vostres dades amb un disc dur SSD.

En cas que no fos recomanable fer aquesta actualització, també us podem subministrar ordinadors nous, adequats per les tasques a les que s’hagin de destinar.

Així doncs si voleu que us ho gestionem us podem fer un pressupost per actualitzar el vostre ordinador.

Si teniu qualsevol dibte o consulta, completeu el formulari de contacte, i us intentarem donar resposta el més aviat possible