Els ordinadors van perdent velocitat amb el pas del temps.

Els motius són una suma de factors tals com, la manca de manteniment, que les noves versions dels programes consumeixen més recursos, o que hi ha alguns programes que fan més coses de les que haurien de fer (per tenir incorporats virus, spyware…), entre altres.

Aquesta pèrdua de prestacions, finalment fa que ens plantegem canviar d’ordinador. Però abans de fer-ho val la pena esbrinar les causes d’aquesta lentitud. Perquè més sovint del que pot semblar, el motiu és que les dades triguen massa en arribar al processador.

Si és el cas, la solució no passa necessàriament per renovar tot l’equip.

En aquestes situacions, per notar un canvi espectacular i allargar la vida útil de l’equip, n’hi ha prou canviant el disc dur mecànic HDD de l’ordinador per un disc dur sòlid SSD, que, en tenir una taxa de transferència de dades molt més alta (unes 500MB/segon). Redueix a la meitat els temps de la majoria de processos de l’ordinador.

A Kouten podem canviar el disc dur del seu ordinador, i si cal, actualitzar el sistema operatiu. Valorant prèviament si és l’opció més apropiada, tenint en compte la utilització, i les característiques de l’ordinador.

Si vol més informació, pot enviar-nos un correu a info@kouten.cat, o bé completar aquest formulari, i ens posarem en contacte per tal que ens expliqui les seves necessitats, i facilitar-li una valoració personalitzada.