902 080 877 / 93 874 27 55 info@kouten.cat
0 Items

Fa deu anys quan parlàvem dels servidors CLOUD, ningú, llevat la persona més futurista, sabia de què es parlava. En l’actualitat, no només tothom coneix aquesta expressió, si no que per molts de nosaltres (sobretot, empreses) és imprescindible.

Actualment, els programes i les dades que habitualment fem servir, en lloc d’estar guardats en una memòria física d’un ordinador, estan emmagatzemats en grans servidors als que accedim des del ciberespai.

Aquesta solució, sorgeix de la necessitat d’alleugerir considerablement els nostres sistemes informàtics, cada vegada més carregats, amb més dades i programes. Tenir tot aquest pes al núvol, ens influeix directament en la velocitat i en l’optimització dels equips de treball. El mateix succeeix amb els programes i estructures -servidors, programes de gestió, serveis de correu electrònic, intranet…- que pugi tenir qualsevol empresa o particular.

A més, Kouten, garanteix la seguretat de les plataformes i dels continguts de les empreses. Per això, la informació recollida al núvol queda encriptada i protegida amb una seguretat superior als mètodes tradicionals.

En resum, aquesta manera d’emmagatzemar la informació ens aporta mobilitat, flexibilitat de creixement i seguretat, amb un cost econòmicament competitiu i amb menys esforços.

Serveis al núvol