902 080 877 / 93 874 27 55 info@kouten.cat
0 Items

Tenir una bona protecció al mòbil és fonamental per garantir la privadesa i evitar ser víctimes de fraus, o altres delictes.

Per més que tinguem una protecció adequada a l’ordinador de sobretaula, si s’infecta el dispositiu mòbil (sovint més utilitzat), els resultats poden ser pitjors, perquè normalment hi ha informació molt més sensible.

Al telèfon mòbil, a més de les bústies i els missatges de correu, hi ha l’accés a passarel·les de pagament, app’s que poden fer compres, sistemes de pagament, o contrasenyes per accedir a tot tipus d’àrees privades.

En conjunt són eines que ens poden causar problemes si n’aconsegueix les claus algú amb males intencions.

No existeix una solució infal·lible, però una de les més segures és instal·lar l’antivirus Eset, que es pot utilitzar gratuïtament, o bé tenir-lo amb totes les prestacions per 9,96€/any.

Configuració bàsica (gratuït):
Eset es pot descarregar i instal·lar gratuïtament a GooglePlay:

Un cop instal·lat, s’ha de configurar:
Escollir l’idioma, i següent.

Seleccionar les opcions de recopilació d’informació i millora d’experiència, i promocions, i després escriure o seleccionar l’adreça de correu de l’usuari.

Permetre que l’antivirus escanegi el sistema, en aquest punt proposa opcions de subscripció de pagament.

Clicant la fletxa per tornar enrere anirem a la pantalla següent.

En aquesta pantalla s’hi ha d’indicar cada quan es vol que l’antivirus faci un escaneig complet del sistema, hora, quin tipus d’escaneig, i a la pantalla següent s’han d’activar la resta d’opcions (per defecte es poden marcar totes).

En aquest moment l’antivirus està configurat, el recomanable és fer un escaneig de prova per confirmar que funciona bé, i que no hi ha cap aplicació de confiança que requereixi més permisos dels que se li han donat