Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/includes/fbwpml.php) is not within the allowed path(s): (/var/www/vhosts/kouten.cat/:/tmp/) in /var/www/vhosts/kouten.cat/httpdocs/wp-content/plugins/facebook-for-woocommerce/includes/Integrations/Integrations.php on line 61
Impressores avariades per utilitzar tòner no original. - Kouten
902 080 877 / 93 874 27 55 info@kouten.cat
0 Items

Durant les darreres setmanes, diverses empreses han hagut de canviar les seves impressores, que s’han avariat per la utilització de cartutxos o tòner no originals, i alguns defectuosos.

Des de Kouten recomanem l’ús de consumibles i recanvis originals. No només perquè ofereixen una qualitat més estandarditzada i controlada. També perquè el fabricant es desentén de qualsevol avaria relacionada amb l’ús de consumibles no originals de la marca (i més quan està en garantia).

En estar-se produint més incidències d’aquest tipus del que és habitual, hem considerat oportú transmetre aquesta nota informativa. Recomanant evitar utilitzar aquest tipus de consumibles no originals.

Com ja sabeu, nosaltres tenim preus molt competitius per tots els consumibles que pugueu necessitar. Podeu demanar-nos pressupost a info@kouten.cat.

En cas que necessiteu informació, o substituir algun equipament informàtic, no dubteu a consultar-nos.